Vlaggenmast geplaatst op Noordwijkse Vuurtoren


Als onderdeel van de voorbereidingen voor publieksopenstelling later dit jaar, is dinsdag 27 augustus een mooie nieuwe vlaggenmast geplaatst.

Nu ziet de Noordwijkse Vuurtoren er weer uit zoals in 1986 toen de laatste vuurtorenwachter Dirk van Dee de deur achter zich sloot. De inspanningen van de Stichting Kurt Carlsen om de Vuurtoren zo snel mogelijk voor publiek te openen komen in de laatste fase!

Deze vlaggenmast kon geplaatst worden in goede samenwerking met de leverancier Passchier Terpo, Kraanverhuurbedrijf Cees van Schie en Transport bedrijf Gebr. v. d. Putten, allen Noordwijkse bedrijven die dit Vuurtoren initiatief een warm hart toedragen.

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail”]Op Open Monumentendag zaterdag 14 september zal de Vuurtoren geopend zijn voor publiek als voorloper op een definitieve openstelling later dit jaar.
Inmiddels is er ook een website beschikbaar op www.vuurtorennoordwijk.nl. Als je vragen hebt kan je de Stichting Kurt Carlsen bereiken via info@vuurtorennoordwijk.nl.

Heb je nog unieke Vuurtoren verhalen, foto’s of items die geschikt zijn voor de nog in te richten expositie neem dan contact met ons op. Wij zijn er blij mee!
Vrijwilligers Stichting Kurt Carlsen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *